Opustite seOdaberite svoj rajski kutak

Kad otvorite ujutro prozor Vaše sobe sunce će Vas pomilovati po licu, a
miris mora, lavande i ružmarina zaželjet će Vam Dobro jutro
Sobe s jednim ležajem, u potkrovlju s krovnim prozorom. Sobe su opremljene klima uređajem, SAT TV-om, mini barom, direktnim telefonom, sefom, grijanjem, antialergijskim jastucima, vatrodojavnim alarmom, kupaonom s tušem, sušilom za kosu, kozmetičkim ogledalom.
 
Standardne sobe s jednim ležajem. Sobe su opremljene klima uređajem, SAT TV-om, mini barom, direktnim telefonom, sefom, grijanjem, antialergijskim jastucima, vatrodojavnim alarmom, kupaonom s tušem, sušilom za kosu, kozmetičkim ogledalom.
 
Junior suitevi sastoje se od jedne prostorije s francuskim ležajem. Poluzidom s voltom odvojen je dnevni dio s kaučem na razvlačenje i foteljama. Junior suitevi pogodni su  za 2+2 osobe.
Sobe su opremljene klima uređajem, SAT TV-om, mini barom, direktnim telefonom, sefom, grijanjem, antialergijskim jastucima, vatrodojavnim alarmom, kupaonom s tušem, sušilom za kosu, kozmetičkim ogledalom.
 
Standardne sobe s dva ležaja. Sobe su opremljene klima uređajem, SAT TV-om, mini barom, direktnim telefonom, sefom, grijanjem, antialergijskim jastucima, vatrodojavnim alarmom, kupaonom s tušem, sušilom za kosu, kozmetičkim ogledalom.
Suitevi sadrže dvije odvojene sobe, jednu s francuskim ležajem, a drugu s kaučem na razvlačenje.  Suit na mansardi ima dvije odvojene sobe jedna s francuskim ležajem, a drugu s 2 ležaja. Suitevi su pogodni za 2 + 2 osobe. Sobe su opremljene s dva klima uređaja, dva SAT TV-a, mini barom, direktnim telefonom, sefom, grijanjem, antialergijskim jastucima, vatrodojavnim alarmom, kupaonom s tušem, sušilom za kosu, kozmetičkim ogledalom.
Copyright © 2021 Hotel Vila Lili, Sva prava pridržana